2 dec. 2010

O AFACERE CE ITI POATE ASIGURA UN VIITOR LINISTIT LOCUL UNDE VISELE DEVIN REALITATE !

Invinge recesiunea · Castiga timp liber · Castiga mai multi bani · O viata de calitate mai buna
Nu e nici un secret ca economia nationala de astazi sufera.Auzim la toate stirile de oameni care isi pierd slujba, stresati de pierderea venitului si nesiguri de viitorul lor.Solutia e in fiecare!O puteti face, fara a va baza pe guvern! Cum? Preluand controlul vietii dvs si asigurandu-va viitorul intr-o afacere accesibila oricui.  Varsta si educatia nu conteaza. Singurul lucru care conteaza e dorinta de a va schimba destinul!
E o oportunitate extraordinara de a economisi bani prin obtinerea de discount-uri  si de a-ti crea propria sursa de venituri suplimentare.
In calitate de partener al companiei MRO, pe langa reduceri la cumparaturi, beneficiezi si de un plan de marketing menit sa iti suplimenteze veniturile.
MRO este un sistem prin care partenerii sai formeaza o retea de marketing prin recomandare, retea constituita sub forma unui grup de beneficiari a unor servicii si bunuri de calitate, la cel mai bun pret accesibil pe piata.Firma si-a propus sa formeze o piata în care cererea si oferta se întâlnesc în beneficiul tuturor. Pe de o parte MRO consolideaza un grup cât mai mare de membrii, grup care constituie consumatorii, iar pe de alta parte face întelegeri cu furnizorii/comerciantii care sunt gata sa ofere produse si servicii la preturi cât mai reduse pentru membrii MRO. Cu alte cuvinte daca devii membru MRO ai reducere la produse sau servicii pe care oricum le cumperi.Activitatea se desfasoara pe baza de contract legal, iar fiecare membru trebuie sa ia la cunostinta de regulamentul de functionare.Vei primi un card de reduceri iar lista de furnizori o gasesti pe site-ul  www.afaceriromania.ro, lista care cu timpul va cuprinde din ce în ce mai multe firme furnizoare.
Pentru detalii si inscrieri accesati site http://www.ionescualina.com/MRO.html
Pentru informatii suplimentare va puteti conecta MARTI-MIERCURI-JOI de la ora 21:00 in CONFERINTA ONLINE care se tine pentru membrii MRO si invitatii acestora http://www.hotconference.com/conference,61342291
· Actioneaza acum · Preia controlul · Asigura-ti viitorul · Castiga-ti libertatea · Ajuta-ti familia · Invinge recesiunea

Va multumesc pentru atentie
Membru MRO id 4078
Alina Ionescu

Niciun comentariu: